ROSARIO HERENTALS

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 340 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Rosario Herentals. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 19:48 Zijn de uitbaters veranderd? Ik dacht na een lange tijd om weer te bestelle bij jullie. Maar de vongolo was echt niet goed. Ik was teleurgesteld. Echt niet genoeg tomatensaus en een andef recept? Niet lekker! Spijtig want ik at regelmatig bij jullie.
28 nov 2022 om 2:18 Wij hebben 2 uur op ons eten moeten wachten. Ondertussen al verschillende keren gebeld (omdat de app 55 minuten had aangegeven) en er nam gewoon niemand op.
27 nov 2022 om 20:18 De bezorgtijd was 2 uur. Er niemand op bij telefonisch contact. Het eten was koud en heel slecht. De pasta was tagliatelle ipv spaghetti met amper saus. De pizza was van karton en niet te eten. Blijf hier weg!
7 aug 2022 om 21:20 Frieten ontbraken de vis was droog.
16 jul 2022 om 20:30 Lekker eten, niet te lang moeten wachten en het was warm
18 jun 2022 om 21:12 Snelle levering en zeer vriendelijke bezorging. Het eten was zeer lekker. Helaas werd de spinazie op mijn pizza vergeten, maar het was zeker nog zeer lekker.
15 mei 2022 om 1:38 Vriendelijke bezorger en bezorgd oo het tijdstip dat werd aangegeven. Eten was super lekker, zeker voor herhaling vatbaar!
13 mei 2022 om 20:36 Super lekker eten. Snel bezorgd en correct van prijs!
13 mei 2022 om 18:07 Recipe change, sorry maar 'zalm met ansjovisboter'... Where is the 'butter'??? The courier was great tho, very polite but friendly :)
8 mei 2022 om 19:53 Vriendelyk en lekker zelfgemaakt eten Aanrader
1 mei 2022 om 21:54 3uur gewacht op pasta uit een pak met taai kalfsvlees
1 mei 2022 om 21:25 Het eten was heel lekker maar hebben meer dan 2 uur moeten wachten op het eten. Wat we niet gewoon zijn